Jeremiaksella 3. antibioottikuuri menossa kuukauden sisään. Ensin tuli 10pvä Kefexiniä risatulehdukseen, sitten toissaviikolla uusi kuuri risatulehdukseen samaa lääkettä (?!? - sitä en tiedä, miksei jotain muuta, jos edellinen ei kerta purrut - tätä ihmettelin itse, ja samaa ihmetteli myös tämän päiväinen lääkäri), ja nyt risatulehdukseen ja korvatulehdukseen vaihteeksi Ditrim Duploa.

Risojen leikkaamisesta ja putkien laittamisesta sanoi hra tohtori, että ihan turha homma, hänen mielestään. Kuulema korvalääkärit ovat tutkimuksissaan sen todenneet. Vähän pohti antibioottiakin, että kirjoittaako lainkaan, mikä on sinänsä musta ihan ok, koska liikaahan niitä määrätään, mutta silti.

3. kerta kuukauden sisään, kun kuume nousee lähes 40 asteeseen, toinen valittaa kurkkua ja korvia ja olo on tosi hankala, ja oireet on kuitenkin antibiootilla helpottanut siten, että on ollut kuumeettomana ja päiväkodissa, niin ei tässä musta siitä ole kyse, että antibiootti ei tehoaisi, vaan ennemmin siitä, että jostain se tulehdus tulee koko ajan uudestaan. Onko sitten päiväkodissa tai kotona oireeton kantaja risatulehdukselle, vai johtuuko kaikki pelkästään niistä isoista risoista...?

Ainiin, mutta niitähän oli tohtorin mielestä aivan turha poistaa... Rolling Eyes

Vittu, vien sen kohta yksityiselle, ja maksan siitä ilosta 800€. Sitä vakuutustahan kun EI ole. Muistan kyllä sitten JOS joskus ikinä vielä, että vakuutus otetaan!