Shy loveShy loveShy loveViisi vuotta sitten... Shy loveShy loveShy love

Heart...kävelimme vastakkain erittäin romanttisesti Pupuhuhdantien kääntöpaikalla, jonne olimme sopineet "treffit", suuntana mennä mun kämpille.

Heart ...halasimme samalla kääntöpaikalla, minulta meni kirjaimellisesti jalat alta. Jimmy oli niin komea, tuoksui niin hyvältä ja tuntui niin hyvältä. Ja nyt se oli minun luona, Rovaniemeltä asti minun vuoksi tulleena.

Heart ...vietimme hetken tuppisuina keittiönpöytäni ääressä, miettien tuleekohan tästä mitään, edes keskustelua.

Heart ...juttelimme pitkään ja hartaasti vauhtiin päästyämme sängyssäni makoillen, ja kuunnellen kotimaisia, mm. Zen Cafea ja Kaija Koota.

Heart ...halailimme ja suukottelimme keskustelun lomassa.

Heart ...katsoimme toisiamme syvälle silmiin, miettien voiko tämä olla tottakaan.

Heart ...nukahdimme vaatteet päällä toistemme kainaloihin ja yllätyimme iloisesti, kun seuraavana aamuna heräsimme. Ilta ei ollutkaan pelkkää unta.

Heart ...ihastuimme ja lopulta rakastuimme.

Shy loveShy loveShy love16.5.2007 - 5-vuotta myöhemmin Shy loveShy loveShy love

Heart ...emme meinaa uskoa, että siitä todellakin on jo 5-vuotta.

Heart ... meillä on tasan 2v3kk vanha ihana poika.

Heart ...olemme olleet avioliitossa 1v8kk6pvä.

Heart ...olemme yhdessä ostaneet ja remontoineet meidän mieleisen omakotitalon, jota rakastamme ja jossa viihdymme.

Heart ...olemme molemmat jättäneet perheemme ja ystävämme toiselle paikkakunnalle, ollaksemme yhdessä ja todetaksemme, että olemme valmiita rakkautemme puolesta "uhraamaan" suvun ja ystävät, kun se kaikista tärkein on lähellä.

Heart ...olemme joutuneet kohtaamaan paljon surua. Ensin isäni kuoltua ja myöhemmin Jimmyn sairastuttua, mutta yhdessä, toisiamme tukien olemme päässet horjuville jaloillemme ja matkamme jatkuu.

Heart ...olemme kohdanneet toisen menettämisen pelon syöpäsairauden näyttäessään kyntensä ja viimeistään tässä vaiheessa ymmärtäneet, mitä toinen oikeasti merkitsee.

Heart ... vietämme useat päivämme erossa toisistamme, miehen ollessa sairaalassa, mutta ajatellen toisiamme.

Heart ... jaksamme edelleen yllättää toisiamme arjen paineiden ja sairauden keskellä, pienillä, toista ilahduttavilla asioilla.

Heart ...rakastamme toisiamme ja sanomme sen sitä tarkoittaen joka päivä.

Heart ...vietämme seurustelumme/ensitapaamisemme 5-vuotisjuhlapäivää.


"Nyt kun minulla oli vihdoinkin enemmän aikaa ajatella sinua lähtöni jälkeen, muistan kaikki pienimmätkin ihanat asiat sinusta, etenkin kauniit silmäsi ja kasvosi. Mutta jumalainen vartalosi ( Laughing ), hurmaava hymysi, pirteä naurusi ja suloinen olemuksesi saavat tunteeni ihan sekaisin. En saa ajatuksiani edes sen vertaa kokoon, että tietäisin mitä kirjoittaa sinulle"


Tekstiviesti Jimmyltä 20.5.2002, 4-päiväisten ensitreffien jälkeen


674051.jpg