Kaks yötä takana ja kaks vapaata edessä! Vähänkö nautin!!! Ohjelmassa ois kotihommia, pihahommia ja muuttohommia, leppoisaa ja rentoa, eiks niin?

Soittelin tänää uutta verokorttia, kun alkoi huima 4000€ sivutuloraja täyttymään. Prosentiksi yläkanttiin lasketulla 5000€ loppuvuoden tuloilla (tuliski sen verran!!!) prossaks tuli ilman työmatkoja huikeat 5,5%!!

Laitoin sitten äsken työpaikalle viestiä, että jatkaa pidättämistä sillä entisellä prosentilla, 15,5%, ja nostaa vaan tulorajaa. Tuleepahan sitten takaisin päin kivasti, mut musta on naurettavan vähän joku 5,5%. En halua enää yksiäkään mätkyjä. Ihan tarpeeksi vituttaa maksaa nyttenkin tuo vajaa 300€.  Saapa ensi vuoden joululle sitten vähän joululahjarahaa...

Jeremias on ihana. Uhmakas ja välillä raivostuttava, mut välillä taas sitten niiiin ihana! Tulee äitin luo ja pussaa naurusuullaan. Kyselin, että onko pussannu päiväkodissa tyttöjä, niin pudisti päätään ja pussas äitiä. Mun oma rakas! Pussaakin vaan äitiä!

Nyt otan "aamukahvi" nro kakkosen ja  istahdan sohvalle katsomaan Jerkun kans Fröbeleitä. Täällä on 31.10 fröbeleiden konsertti, ja sinne kai sitä pitäs koittaa liput hankkia... Ne on ihan tosi pop!