Kuulumisia tänne kai pitäisi kirjoitella, vaan mitäs meille kuuluu??

Sitä samaa vanhaa vaan. Töitä, remonttia, Jimmyn sairautta ja kotihommia. Siinäpä ne meidän kuulumiset.

Remonttihommat etenee Jimmyn voimavarojen mukaan, tyyliin lista-kaks/viikko, mutta etenee edes jotenkin. Eteistä ei olla vielä edes aloitettu, mutta se pitäisi aloittaa mahdollisimman pian. Sieltä nimittäin vetää aika kovasti. Ainoo vaan, että rahat on nyt tosi vähissä. Laskupino on ihan mieletön... Ja Jimmy ei ole edelleenkään saanut eteenpäin sairaspäiväraha tai lainaturva-hakemusta... Kiva kiva.

Pihahommat eteni eilen. Kiitos minulle ja vain minulle. (No okei, vähän anullekin...) Eilen vein Jeremiaan päiväkotiin klo 9, ja sieltä kotiuduttuani nappasin pihavaatteet niskaani, ja menin hommiin. Sain 1½h riuhtomisella aikaan sen, että ne kaikki helvetin orapihlajat sain tuolta luumupuun ympäriltä heivattua tuohon autotallin eteen. Sitten tilattiin vaihtolava ja taas pari tuntia hommia ja orapihlajat vaihtolavalle. Nitkautin vielä peukaloni sillai väärään suuntaan siinä viimeisiä risuja täpötäyteen vaihtolavaan änkiessäni. Illemmalla sitten tuli Anu, ja haravoitiin kahdestaan tuo piha sillai suurinpiirtein. Vielä sinne lehtiä tippuu, mutta onpahan suurin osa edes haravoitu.

Sitten poltettiin takkaa ja paistettiin tikun nokassa makkarat tuossa takassa. Illalla sitten ihan lämmitysmielessä takkaan puita lisätessäni nitkautin vielä uudemman kerran tuon vasemman peukaloni, siis sen saman, kuin aiemmin päivällä. Ja nyt se on kipeä, turvonnut ja edelleenkään ei toimi kunnolla. Ja tänään yövuoroon töihin... Sairaslomaa en aio ottaa, kun ei sitä ny yövuorossa tartte ihan älyttömästi käyttää, ja toisekseeen, olin viime viikolla sen flunssan takia jo kaksi päivää sairaslomalla. Työmoraali ei salli enempää.

Jimmy on nyt sinänsä huonossa kunnossa, että sai taas flunssan.Kuumetta ei onneksi ole ollut. Se flunssan nyt ei todellakaan oo mikään ihme, kun vastustuskyky on lähes nollassa. Hieman  on sytostaateista ollut nyt sivuvaikutuksiakin, pahaa oloa ja vihdoin on alkantu se tukkakin harveta. Jee! Se myrkky vaikuttaa sentäs johonkin!

Parin viikon päästä on sitten taas koko vartalon CT-kuvaus, jossa katsotaan mitä on tapahtunut niille imusolmukkeille. Toivottavasti on tapahtunut hyvää...

Parisuhde on ihan kuralla. Kumpikin on väsyneitä, hermostuneita ja stressaantuneita, mutta jospa tää on nyt vaan joku ohimenevä matalavire, varmaan tuosta sairaudesta ja tästä kaikesta johtuvaa. Muuten jaksetaan kumpikin siis ihan ok. Jimmy on sentään voimiensa mukaan yrittänyt tehdä kotihommia, ja remonttihommia, ettei ihan kaikki kaadu mun niskaan töiden lisäksi.

Jeremias on nyt tosiaan innostunut pottailusta. Potalla käydään monta kertaa päivässä ja pissaa ja kakkaakin sinne on tullut. Jopa yöllä pitää päästä kerran käymään potalla. Toissayönä tuli pissa ja kakka ja viime yönä pissa. Kotona ollessa Jeremias onkin pääasiassa ihan ilman vaippaa, pylly paljaana. Ja potta on osa olohuoneen sisustusta. Välillä osaa jopa mennä pissahädän tullen sinne ihan itse. Välillä tulee pissa lattialle. Mut selkeesti jo jossain määrin ymmärtää, mikä idea on potassa ja mitä sinne tulisi tehdä.
Ihanaa. Iso poika jo!

Jaa, nyt kuului miesväki tulevan päiväkodistahaku-reissulta. Pitää mennä laittamaan pojille ruokaa pöytään!