Nonniin. Nukuttaa, mutta ei vielä tarpeeksi, joten jospa sitä muutamalla sanalla kertois viikonlopun kuulumisista.

Perjantaina siis lähdin liikenteeseen. Mentiin ensin äitille viemään Jeremiasta. Jeremias oli saanu edellisiltana silmätipat silmätulehdukseen ja perjantaina antibiootit korvatulehdukseen. Päätin kuitenkin, että viedään poika hoitoon, koska Jeremias oli kovasti sinne lähdössä. Varsinaisesti kipeä kun ei kuitenkaan ollut. Ei siis kuumetta tai mitään semmoista, räkänen vain.

Jerkku jäi mummin luo innolla, ja lähdettiin Anulle. Anulle päästyäni kello oli jo reilusti yli 18, joten aloittelin melkein saman tien laittautumista. Anu alkoi pistelemään tortilla tarpeita valmiiks. Meikkaamisen ja pukeutumisen lomassa nautin puolikkaan siiderin ja yhden jonku karpalo-kossun, mikä lie, 5,5% juoma. Harri (Jerkun kummisetä) saapui tampereelta ja alettiin melkein samantien sit syömään. Syötiin, juotiin , rupateltiin. Oli kivaa. Joskus 20.40 alkoi nesteet tulemaan läpi. Piti mennä vessaan. Oli illan ehkä huvittavimman vastoinkäymisen aika.

Vessassa huomasin, että housut on Rikki. Vetskari oli hajonnut, ihan paskana. Hyvä juttu. Lähimmät mun koolle sopivat housut suolahdessa 45km päässä, kello melkein yhdeksän. Mitä vittua sitä tehdään...
Tovin siinä tuumailin itsekseni, sitten pyysin anun hätäkokoukseen vessaan. Sitten mietin, että Euromarketin kappahl taitaa olla ysiin auki. Ulos vessasta. "Jimmy, nyt äkkiä autonavaimet, me lähdetään Euroon!!" Kello oli tuossa vaiheessa jotain 20.47 ja fyysinen sijainti Lohikoski.

Juostiin autoon, minä housujani pidellen, jimmyllä oli muuten vaan hauskaa...Ehdin. Juoksin myyjätädin luo, että "Nyt on hätä. Housut hajos, ja baariin pitäs lähtee. Tarttee äkkiä uudet. - Tykkään tälläsistä vähän matalampi vyötäröisistä, hieman levenevälahkeisista ja koko on 38." Täti alko esittelemään. Saatanan kasarimuoti, valikoima oli tosi heikko. Löysin sieltä kuitenkin muutamat "no ehkä näistä jotkut menettelee" farkut, ja sovituskoppiin. Pikasovitin 4 farkut, joista yhdet oli jotenkuten siedettävät, paitsi liian isot. Juoksin äkkiä hakemaan numeroa pienemmät hyllystä ja ne kelpas. Sitten kassalle. 33.70€ ja kiitos hei. Matkalla ihmettelin, että onpa jännä hinta. 33.70! Eikös ne melkein aina oo jotain X9,95!No olihan ne. 49,95€, täti oli hätätilanteen kunniaksi lätkässyt vaan kivan -25% alennuksen. Kiitokset hänelle!

Sitten takas Anulle. Kello oli jo yli yhdeksän, joten alettiin sitten pikkuhiljaa tekemään lähtöä Erikan luo. Erikalla oltiin about klo 22. Erikan kaveri, Minna oli ottanut muutamat housut myös mukaan, ihan just in case, ellen löydä sopivia... Ja piru vie, siellä oli paaaaljon kivemmat. Semmoset seppälän link-farkut, joissa on tasku lahkeessa, matala vyötärö, ja tosi leveät, vähän vinoon menevät vyölenksut. Ihanat. Ostanut joskus keväällä. Yritin puoliväkisin saada Minnaa myymään ne mulle, mutta EI! (Eli jos jollain on, ylimääräiset semmoset kaapissa, niin huutakaa hep. Maksan melkein mitä vaan!!)901625.jpg

No siinä sitten housujen vaihdossa meni vaihtoon paitakin, ja olin kuin uudesti syntynyt. Ja sitten Baariin.
Mentiin giggliniin. Harrin kanssa pankkiautomaatilla käydessä huomasin äitiltä tulleen viestin. "Ei mitään perskännejä. Jeremias oksensi sänkyynsä (oli ilmeisesti yskinyt niin kovasti) ja on ehkä kuumeinen. Pärjätään". No pakko kai se on, ku mamma on jo ihan hyvässä hiprakassa. Laitoin kuiten viestiä takas, että tarvittaessa Jimmy on kyllä selvinpäin ja autolla liikenteessä, JOS tulee ongelmia.

Gigglinissä oli kivaa. Einikin oli siellä, ja voi että teki hyvää pitkästä aikaa jammata sydämensä kyllyydestä ihan parhaiden bailukamujen kanssa. Tänk juu siis Anu, Eini, Erika ja Ellu (Harri)
Noudatin hyväksi havaittua "JokaToinenTilausVettä"-metodia, enkä edes oksentanut tällä kertaa. Baarissa viihdyttiin suomipop-puolella tanssien yli kolmeen. Sitten soitettiin Jimmy hakemaan ja vietiin Erika ja Sami kotiin. Erikalla pidettiin pit stop ja tankattiin pitsaa. (Erika oli tehnyt ihan kotitekoista illan pippaloita varten).Sitten kohti suolahtea.

Jimmyä väsytti matkalla tosi kovasti, samoin kuten kyytiläisiä ja kertoi Jimmy nähneensä tiellä kaikennäköistä tukkipinoista kenguruihin ja kauriiseen, mutta onneksi vältyttiin onnettomuuksilta. (Seuraavana päivänä tosin nähtiin kuollut kettu tiellä, mutta ehkei se meidän alle sentään jäänyt. Kai sen olisi huomannut??) Sitten hampipesun ja naamapesun jälken nukkumaan omaan sänkyyn! KEllo oli viisi.

Seuraavana aamuna raoteltiin silmiä joskus klo 12 aikaan.Aamupalan ja aamukahvin x2 jälkeen lähdettiin hiljalleen valumaan Jyväskylää kohti. Harri piti viedä Jyväskylään, koska auto oli jäänyt luonnollisesti Anun luo, kun sieltä lähdettiin ja tietty pieni potilas piti hakea mummolasta.

Haettiin ensin potilas, ja mentiin sitten Anulle. Anulla ihmettelin, ku paleli jotenki tosi kurjasti koko ajan... Kurkkukin oli kipeytynyt. Harri lähti kotiin vissiin joskus viiden maissa ja Jerkku kävi tosi ihanasti antamassa Kummisedälle kaksi isoa halia. Oli aika herttainen! Mä en jaksanut ees käydä heipattamassa ovella, tärisin vaan sohvalla, viltin alla ,takki päällä. Vähän Harrin lähdön jälkeen lähdettiin itse kotia kohti.

Illalla se karu totuus paljastui. Kuumetta 38astetta.

Niin tietty. Sitten kerrankin ku pitää hauskaa, niin kuume siitä seuraa. Jippii!

Sitä tässä parannellaan edelleen. Kuume on laskenut mutta kaikki muut flunssan oireet on tullut jälkijunassa eilen ja tänään. Löytyy lihaskivut, nenän vuotaminen, yskä, aivastelu, kurkkukipu, poskionteloita pakottaa jne. Saisko jollekkin olla joku näistä? Täältä joutais.Niin, ja tietty olen saanut tartunnan myös Jeremiaan silmätulehduksesta. Ja lääkäriaikaa ei saanut ennen keskiviikkoa. Hyvä suolahti ja Hyvä äänekoski! Noh, aloitin omatoimisesti lääkitsemisen kuitenkin Jeremiaan silmätipoilla.  Tänään kävin hakemassa 2 päivää sairaslomaa sairaanhoitajan vastaanotolta, joten lepäilyn merkeissä on mennyt aika muuten.