Jep Jep! Vihdoin tänään se kauan kaivattu vapaailta!
 
Tukkaväri on päässä. Toivottavasti tulee punainen eikä esimerkiksi vihreä!
Illan suunnitelma on seuraavanlainen: Mennään anulle, juodaan viskiä, oksennetaan loppuilta ja tullaan taksilla kotia. Eiks Je? Jos suunnittelee noin, niin sittenhän se ei mene niin? Vai meneekö, kun nyt menin spekuloimaan? No, menee miten menee, mutta toivotaan, että vanhan kisakunto kestää nyt vähän pidempään, kuin viime kerralla.

Ja sitten ne vaatteet. Ei oo housuja, ei oo paitaa, ei oo takkia, ei oo kenkiä! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!! Tai okei, just ja just ehkä saan litistettyä itseni josefssonin farkkuihin, ja tilasin just hm:ltä  makkaranpiilotuspaidan. Ehkä laitan ne. Mutta entäs ne kengät! Ainoot kengät, mitä omistan on jostain syystä nykyään mallia lenkkari. Ja entäs sitten laukku! Mulla EI ole laukkua!!!!

Nojoo, sama kai se mitä on päällä, kunhan pääsee hyvien ystävien kanssa irrottelemaan ja tanssimaan. Sitäpaitsi, tanssikenkänähän lenkkarit on mitä parhaita! ;) Ootan, ootan, ootan.

Jerkku menee mummolaan, jotta jimmy on kuskina. Saan huomenna krapuloida kotona ihan rauhassa. Jippii! Ja Jerkulla muuten on jälleen korvatulehdus. Ja silmätulehdus.

Ja meidän olohuoneessa on tv-taso, vitriini ja avohylly. JEE! Ei puutu enää, kuin inspiraatio, että saatas tavaratkin niihin a) haettua ja b) laitettua paikalleen. Ja hei... Se piha on edelleen kuin kaatopaikka ja orapihlajaa täynnä. Jep. Ja lunta sataa hyvällä tuurilla jo huomenna. Mistä tästä suomen säästä koskaan tietää.

Eilen tein taas intternet-ostoksia, tietenkiin remontointiin ja sisustukseen liittyviä. Tilasin Hobbarista Jerkun huoneeseen maton ja uudet pussilakanat. Sitten ellokselta tilasin meidän makkariin paneeliverhot, laskosverhon, Jerkulle lelulaatikon ja mulle takin. Se takki kuuluu ehdottomasti meidän olohuoneen sisustukseen. Kuuluu kuuluu. Uskokaa nyt hyvällä.

Netanttilakin ilmoitti Jerkun lentokonelampun saapumisesta. JEE! Saadaan sähköiskut!

Nojoo, hivenen tuntuu rönsyilevän tää kirjoittaminen nyt, on vähän bilefiilareita ilmassa, niin ei oikeen pysty keskittymään. Tukkavärikin pitää mennä pesemään 10min kuluttua. Koitan huomenna suorittaa katumusharjoituksia ja saada tavaraa haettua ja paikoilleen tässä asunnossa, niin ehkä sitten vois tehdä pientä kuvapäivitystä. Paitsi että se olohuoneen tärkein sisustuselementti, mun takki, puuttuu vielä...