Jep Jep. Kuten otsikko erittäin informatiivisesti kertoo, niin yhtä paisetta on taas koko perse. Pitkäaikainen ystävämme Paise saapui taas vierailulle luoksemme, ensi merkit visiitistä tuli jo perjaitaisen aamuvuoron aikana, jolloin jo työkaverille sanoin, että mahtaa pukata paisetta.

Eilen paisetti jo vähän enemmän, tänä aamuna jo ihan helvetillisesti. Iltapäivällä rohkaistuin soittamaan tk:hon, Jimmyn puhelimesta, mutta se miksi, on jo toinen tarina... Tk:hon sain ajan klo 20.45. Ainoa aika, joka niillä oli joskus klo 17 pintaan jäljellä...

Sinne siis suuntasin tuossa kahdeksan jälkeen. Lääkäri lausui ne samat sanat, mitkä tiesin jo itsekkin. Puukko tähän yleensä auttaisi, mutta ko paise oli vielä niin tuore tapaus, ettei ollut vielä puukotukseen kypsä. Vaihtoehdoiksi jäi jäädä odottelemaan kipulääkkeet kaverina paiseen pahenemista puukotusasteelle, tai ottaa taas kokeiltavaksi erinäinen satsi antibiootteja, josko tämä tällä kertaa sillä hoituisi. Otin antibiootit ja sovittiin, että jos ei keskiviikkoon mennessä hellitä, niin sitten puukkoa. Tällä kertaa ruukattiin antibioottia sen verran, että jo tutuksi tulleen kefexinin kaveriksi sain myös trikozolia. Särkyyn sain vaihteeksi panacodia , se aikaisemmin saatu para-tabs, 1g x 4 ei tuntunut järin tehokkaalta koskaan aikaisemminkaan.
Saikkua koko viikko.

Vittumaisinta koko hommassa on se, että mullahan olisi tosiaan koko ensi viikko töitä. Ma aamu, ti ja ke ilta ja to ja pe aamu. Mikäs se onkaan työnantajalle sen mukavampaa, kun saada iltamyöhään sunnuntai iltana ilmoitus, että maanantai aamun aamuvuorolainen on sairastunut. Sehän se. Parasta kaikesta. Vittu. IkunaKoskaan en mielelläni moista ilmoitusta olisi antanut. Edelleenkään kun tiedän ko paikan tilanteen saada sijaisia, näin kesälomien aikaan ja opiskelijoiden palailtua koulun penkille...
Eipä tässä silti muukaan auttanut. Ilman housuja ja haarat levällään vaappuen on melkoisen epähygieenistä ja epäturvallista lähteä nostelemaan muutenkin heikkokuntoisia vanhuksia. Saati että se muutenkaan olisi kovin soveliasta... Se on toissijaista, että se sattuu minuun. Että suomeks sanottuna Vituttaa, Harmittaa, Sylettää, Ärsyttää ja kaikkee siltä väliltä. Satamiljoonaa kertaa mielummin olisin töissä ilman paisetta, kun kotona paiseineni. Saisi todellakin painua jo jotakin muuta kiusaamaan koko perkeleen paise. Eikö tässä muussa tilanteessa jo ollut tarpeeksi? Etenkin, kun muutenkin tämän Jimmyn tilanteen takia on tullut työnantajan taholta jo niiin paljon joustoa, koska ei ole ollut erityisen innokkaita lapsenvahteja juuri jonoksi asti... Saan melko varmasti jalan kuvan perseeseeni paiseen lisäksi. Se tästä vielä puuttuisi. Konkurssi nimittäin. Voi Perse, minkä taas teit!

Kirosanasuodatin vilkkuu jo hyvällä mallilla, mutta jatketaan nyt vielä.
Vituttaa kun tekisi mieli vetää perseet ja nollata koko päänuppi ihan täysin, mutta eipä moiseen tarjoudu tilaisuutta. Yksinkään sitä ei viitsi tehdä. Perjantaina oli kaverit baarissa, mutta eipä kukaan vaivautunut kysymään, että haluaisinko mä mukaan... Eivät ilmeisesti halunneet minua siis sinne. Tai sitten ei tullut mieleen. Enpä kai ole kovin haluttua baariseuraa enää. Ruma, lihava, ja muuten vaan tyhmä kai. Ja huonoviinapäinenkin vielä. No ihme, kun ei sitä viinanjuonnin jaloa taitoakaan viitsi yksinään harjoitella.

Olishan tässä taas vaikka mitä, mutta ei nyt jaksa pelkästään valittaa. Sanonpa vielä sen, että mun puhelin siis on erikan käsilaukussa, kun unohdin sen sinne. Hyvä minä! Ja nyt pitäs laittaa viestiä Jeremiaksen päiväkodin kännykkään, että Jerkkunen ei mene hoitoon huomenna, ainakaan heti aamulla. Mutta eipä tarvitse laittaa viestiä, kun mun puhelin tosiaan on siellä Erika laukussa ja Jimmyn puhelimessahan sen päiväkodin kännynumeroo ei ole. Vittu!

Ja Jeremiasta pisti tänää amppari. *hakkaa päätä seinään*. Ikkunassa se kai surras, ja Jerkku meni kiinnostuneena 1½vuotiaana tietenkin ottamaan kaverista pinsettiotteella kiinni, luulisin. Etusormen ulkosyrjään se tuikkasi. Huuto oli mieletön, samoin turvotus. Mitään anafylaktista reaktiota ei onneksi näyttänyt tulevan.

Hyvä uutinen on se, että Jerkun huoneessa on lattia + laminaatti ja olohuone ja meidän makuuhuone jo listoitettukin. JIPPII! Remontti sentään etenee, joskin lompakko keveni taas useamman satasen siitä hyvästä...