Töitä ollaan paiskittu, ja vähän käyty koeajelemassa autoja. Dieseliksi pitäis vaihtaa, mutta ei nyt mikään hengenhätä ole. Katsellaan vaihtoehtoja rauhassa. Eilen koeajettiin Toyota Avensis ja tänään Volvo V40. Volvo oli hyvä, mutta hyvitys meidän autosta suorastaan naurettava! Toisesta liikkeestä tarjottiin reilusti toista tonnia enempi ja palvelu oli muutenkin kokolailla paljon parempaa!
 
Kontiolahdelta kuului sen verran, että joku vanhempi pariskunta oli ollut erittäin kiinnostunut. Peukut ojoon!!!!!!!!!!!!
 
Remontti ei oo kauheesti edennyt. Vähän alkaa remontti ähky vaivaamaan, ja kun pohjatyöt on tehty, niin ei oikeen pysty mitään tekemään Jerkkusen hereillä ollessa. Ja koska remontti/kalusteputjetti venyy ja paukkuu, niin mä oon tosiaan ollut töissä kaikki mahdolliset ajat. Ihan kivasti on ollut nyt keikkaa tarjolla, ja elokuuksi on luvassa enemmänkin.
 
Jeremiaan hoitopaikasta tuli päätös, ja Jeremias pääsee lähellä olevaan perhepäivähoitajalle. 23.7. tulee hoitaja lomalta, niin sen jälkeen sovitaan sitten jatkosta, että koska Jeremias aloittaa hoitoon tutustumisen.
 
Jimmy aikoo melkein lomailla elokuun. Tekee kai elokuussa 2pv/vko töitä, eli on "lomalla" to-ma ja ti-ke töissä. :) Ei se prkl malta. ;)
 
Huomenna olisi määrä lähteä Tiinan kanssa keskustaan ostamaan biksuja/uikkaria, koska perjantaina lähdemme Pasin, Tiinan, Veeran, Kaisan ja Kaisan kaverin + Jerkun kanssa puuhamaahan puuhailemaan. Että kakkua vailla  olevat ihmiset tulkoot vinkumaan känttyä joku toinen päivä sitten. :)
 
Lauantaina piti lähteä ihan baaristamaan, mutta Eini ei saakkaan lapsenlikkaa, joten remontteeraamme "ahkerasti" sitten viikonlopun. Ensi viikolla töitä ma, pe, la ja su. Ja seuraavalla viikolla ma, la ja su.
 
Siinähän sitä oli taas hetkeksi. Olette kaikki kyllä ajatuksissa, mutta kun ei ehdi ees soittaa. :(