Aamulla kello 8 lähetin jo kavereille viestin, joka meni jotakuinkin näin.

"Täten julistan äitienpäivän poispyyhkäistyksi meidän perheen kalenterista. Vittuako sitä juhlimaan, ku paskaa suoltaa niskaan heti aamusta. Jerkku kitisee MULLE. Jimmy juoksee vessassa kurapaskalla, lahjaksi sain erittäin kuvaavasti lepakkomukin, josta on ihan helvetin huono juoda, ja aamukahvit kaadoin päälleni ja sänkyyn.Päivän kruunaa matka ihanaan Joensuuhun Jimmyn työn merkeissä."

Tarvinneeko kertoa lisää?

Kerron kuitenkin. Jimmy siis sai  jonkun paska-virustartunnan, ja aloitti aamun kurapaskalla. Jeremias oli kuin perseeseen ammuttu karhu, MULLE! Jimmylle kyllä hymyili, lahjaksi todellakin sain lepakkomukin, josta nautin aamukahvini, jotka siis kaadoin päälleni.

Sovittuna oli myös tavaranhakureissu joensuun maskuun, taka-ajatuksena oli päästä katsomaan Annikan tyttövauvaa, mutta enhän minä nyt vauvaperheeseen mene, jos  Jimmy paskoo vettä!

Siispä aamukasilta nokka kohti Joensuuta, Rautalammilla eka paskastoppi, Heinävedelle asti sinniteltiin, sitten marjalassa, Maskulla useampi sontasoossi ja mun vitutuskäyrässä loppu asteikko. Jeremias kyllästy rattaissa. Roinaa oli hitosti, paljon semmosta kahdestaan kannettavaa. Toinen juoksee paskalla.

Kaiken paskan seurauksena sit mullakin alko sattuu mahaa, ei onneksi sillai kovin vatsatautimaisesti, ilmeisesti kevyt stressi pisti närästää sillai oikeen kunnolla, että meinas hapot tulla yläkauttakin ulos.

Viimein klo 16 päästiin lähtee kotia  kohti, koko kööri ihan vittuuntuneena ja väsyneenä. About 60km ajettiin, ja Jimmyllä luppas silmät. Maskun paku ja kärry perässä, joten mä en rattiin ois mennyt, eipä sillä.Niillä närästys- vatsakrampeilla se tuskin ois ollu myöskään kovin hyvä asia. Kurvattiin sitten Jerkun nukkuessa Karvion Kanavan Nesteelle, ja otettiin koko kööri tunnin tirsat pakun etupenkeillä istuen... Teki hyvää. Käytiin syömässä, pissalla/vaipanvaihdolla ja kahvilla heräämisen jälkeen, ja matka jatkui taas. Noin klo 22 oltiin perillä kotona. Jerkulle iltapalaa, mies sänkyyn ja vanhemmat perässä.

Että Hyvää Äitienpäivää vaan, Riikka!

Jos tässä pätee se laki, että semmoinen äitienpäivä, kuin mitä äiti, niin ei mulla häävisti heilu.