Niin, siis muuttoon, jos joku ei hiffannut...

Niin se ihana asia vaan lähenee päivä päivältä. Pakattu ei oo muuta, ku ne mitä Tiinan kanssa pakattiin, ja laatikoitakaan ei olla haettu. Pitää ensi viikolla käydä ostamassa kymmenkunta muovilaatikkoa, a´6,99€ kappale. Rahaahan siihen menee, mutta en mä halua tavaroitamme tai tekstiileitämme säilöä kuukausikaupalla haisevissa banaanilaatikoissa. Tiistaina olisi leikkauskin, jos tuo räkätauti siihen mennessä loppuu. Enää ei nenä kauheasti vuoda, semmosta kuivaa räkäpalleroa sinne kertyy, joten kai se on ohitte menossa. Toivotaan ainakin niin. Muuttokuorma lähtee siis 2.5.2006, ja Jimmy kai sen mukana. Sen jälkeen kun asunto on tyhjänä mä siivoon tän loppusiivouksen Jerkkusen kanssa, ja lähden ajelemaan kohti uutta kotia. Ikkunat ja sauna pitäisi saada pestyä ennen sitä valmiiksi, ettei niitä tartte Jerkkusen kans yrittää soveltaa.

Huomenna on Jerkkusen viimeinen vauvauintikerta. Aika haikeeta. Jatkossa käydäänkin varmaan uimassa ihan yleisillä vuoroilla perheen kanssa. Sukelluttaa osataan jo itsekkin, ja kun yhteissukelluksiakin on jo tehty, niin eiköhän me pärjätä ilman ohjausta. Harrastusta aiotaan silti jatkaa, Jeremias siitä selvästi nauttii, ja eipä siitä itsekään varsinaisesti kärsitä. Kivahan se on lillutella lämpimässä vedessä ja nauttia perheen kesken yhteisestä tekemisestä.

Paino on jumittanut taas siihen 61 ja risat. Eilen kaverin luona kyläillessä jouduin syömään leipää ja keksiä, kun en kehdannut alkaa nirsoilemaan. Eipä se leipä ny niin erikoiselta maistunut, että sitä kaivata kannattaisi. :) Oli kyllä mukava kuulla Annikalta ja Minnalta, että olen kutistunut. Minnaa näin viimeksi reilu 6kg sitten maaliskuun alussa. Ja kokeilinpa eilen vanhoja vaatteitanikin, kun niitä Minnalta sain takaisin. Olivat hällä alkuraskauden lainassa. Ja ne MAHTUI!! Kyseessä oli joskus 3½vuotta sitten ostetut seppälän farkut, koko 36, strechiä tosin. Juuri ennen Jerkun raskautta ostetut Lindexin farkut, koko 36 myös, nekin strechiä, sekä yhdet ruotsista ostetut beiget jännät "sametti"housut, jotka on jalassa myös tässä kuvassa. Kaikki mahtui. Kokeilinpa piruuttani vielä niitä The Tavoite farkkuja. Levikset, matalalla vyötäröllä, ja levenevillä lahkeilla, tuumakoko 29" ja ne jäi vielä n.3cm vajaaksi. Rantakylässä niitä kokeilin, niin eivät nousseet polvistä ylöspäin ollenkaan! On sitä läskiä siis kai lähtenyt.

Jerkku on ollut tänää oikea supermurmeli. Ihana pakkaus. Oikea rakkauspakkaus. Tosi hyvällä tuulella, söi aamupalan hyvin,antoi pukea päivävaatteet nätisti jne. Sitten vietettiin laatuaikaa ja luettiin satu punahilkasta, leikittiin, kolautettiin äidin huuli turvoksiin otsalla ja nyt murmeliinini nukkuu päiväuniaan, joille nukahti myös tosi hyvin. Toivottavasti sama meno jatkuu loppupäivänkin. Todennäköisesti ei jatku, kun nyt kehuskelin. Niinhän se aina menee.

Jimmynkin kanssa menee hyvin. Ollaan joka ilta halittu ja pussailtu ja muuta ällöimelää. Kevätkin tekee tuloaan ja elämä hymyilee. Ja Muutto lähestyy, jos joku ei tiennyt. ;) Ja se jos joku on ihana asia!

Sunnuntaina olisi näyttökin klo 14.30. tänään ja huomenna siis siivousta/paikkojen järjestelyä luvassa, toivottavasti täällä nyt edes kävisi joku. Tarjousta en edes uskalla odottaa.