Vittu. Ei jaksa. Ei kiinnosta. Ei huvita. Ei inspiroi.

Vaan pakko on. Tänään pitää käydä hakee lisää laatikoita, nyt pakattuna on 11 banaanilaatikkoa, 6 pinottavaa muovilaatikkoa ja 8 kotilaatikkoa. Varmaan toinen samanmoinen satsi on vielä pakkaamatta. Vittu vaan vielä toisenkin kerran.

Pyykkiä täs oon koittanut urakalla pestä, ettei tarttis likasia vaatteita muuttaa, etenkään, ku sinne sos.tilaan ei välttis saa edes pesukonetta kiinni. Muuttoilmoituksen perkelekin pitäisi tehdä.

Jokohan tässä ois kirosanoja taas yhteen viestiin ihan tarpeeksi? Vähän jäänyt tää blogaaminenkin, ku asia on hyvinkin pitkälti tuota Vittua, paskaa ja perkelettä. Tänään aion kyllä hemmotella itseäni jollain kivalla jutulla. Olen sen ansainnut. Vaikka joku kivan värinen muuttolaatikko? Piristäisiköhän se mieltä.

Niin joo. Ellaroo Sling rengasliinakin tuli postikustin matkassa, ja Jerkku tykkää siitä ihan yhtä paljon, kun siitä JaanaP:n tekemästä rengasliinasta. Eli ei tykkää. Herran vaan on ilmeisesti päättänyt, että häntä ei enää kanneta, ei missään, eikä mitenkään päin. Sinne meni taas reilu 40€ kankkulan kaivoon. Ellen sitten kanna Retseä niissä molemmissa. Se viihtyy.