Blogataan nyt sit, ku sitä kaivattiin kerta.

Jaa, mitäs meille. Eilen oli tosiaan näyttö, josta ei sen enempää. Ainoot katsojat oli nimittäin 2 max. 16v. pissistä, jotka tosta ohikävellessään päättivät poiketa. Käveltiin niitä vastaan lähtiessämme evakkolenkille.

Muuten eilen oli ihan rauhallinen kotipäivä, siivottiin, käytiin ulkoilemassa ja touhuttiin, katsottiin unelmakämppää eikä mitään erikoista tehty, paitsi aamusta laitoin ruokaa. Kukkakaalimuussia ja karjalanpaistia. NAM!

Tänään sit Jerkku yllätti nukkumalla johki lähes kasiin, ilman et heräs syömään 5-6 välillä. *jippii*
Klo 14 mentiin tohon keittiöliikkeeseen piirrustuksien kans, ja sieltä saadaan tarjous 1-2viikon sisällä.
Sit ajettiin Joensuuhun, ja käytiin tankilla ja Maskulla kattelemassa meille ehkä tulevaa sohvaa, sohvapöytää, ja olohuoneen hyllystöä. Nää vanhat jo tympii. Nää muuttas sit takkahuoneeseen/Jerkun huoneeseen/ruokailutilaan. Uus tietokonepöytäki pitäs ostaa, ku vanha myytiin jo Einille, mut se ny ei paljoo maksa, toisin ku noi edellämainitut hankinnat...

Tällänen meillä nyt siis on, tummansinisenä. Lisäksi on saman sarjan nojauoli + rahi.

nova.gif

Tän mä haluisin, tosin vähän erilaisilla selkätyynyillä. Eli kahdella isommalla, ja sit pari pikkutyynyä kaveriks.Ja väri ois aikalailla tuommonen tummemman ruskea, ja pikkutyynyt sit vaaleampaa ruskeaa, semmosta hiekkaa.
miami.gif

Jimmy haluis tän: (Tosin saman värisenä ku mä...)Mut mua ei inspaa tässä mallissa noi  3 istuintyynyä. Haluisin vaan kaks, ni pysys paremmin paikallaan...
grande.gif

Et oisko kompromissi sit tää:
grandelc.gif

Tai divaanin kanssa: (joskin, tossa 2-tyynyisessä mallissa divaani olis puolen sohvan levyinen)
grandediv.gif