Kävin äsken tk:ssa ja terkkari oli aika kauhuissan kurkun nähdessään, sanoi, että "onpa peitteitä" ja "onpa kyllä tosi kipeän näköinen". No Aijaa??!! Laittoi sitten lähetteen nieluviljelyyn ja pikatestiin. Pikatesti oli negaa, ja nieluviljelyn tulokset saan huomenna. Eli ilmeisesti ei ole angiinaa. Mononukleoosia täällä kuulema on liikkellä, mut toivottavasti nyt ei sitä olisi, vaan joku lyhempikestoinen virusinfektio.

Corsodyliä suositteli hakemaan apteekista ja purskuttelemaan sitä. Se desinfioi nielua, ja ilmeiseti hieman puuduttaa tai jotain. Äsken sitä purskuttelin, ja hyi helv*tti, että oli pahaa. Mutta kurkku tuntui ehkä hitusen "puutuvan" sen ansiosta, joten kai se on kärsittävä.

Paino oli aamulla 62,6kg, uudet pohjalukemat saavutettu, mutta todennäköisesti johtuu siitä, etten ole juuri pystynyt syömään mitään pariin päivään. En karppiruokaa, enkä hiilareita. :) Mut painohan se on kuitenkin se pääasia? Eiks ni? Juomaan olen pakottanu itseni, kun ei se Jerkku taida oppia juomaan nokkamukista yhdessä päivässä ihan vaan siksi, että äidillä on kurkku kipeä, joten maidontulo pitää kuitenkin yrittää turvata. Tuttipulloista ollaan onnistuneesti päästy eroon, niin niitä ei myöskään esiin kaiveta. Ei!