Otin sitten ja pistin elämän risaiseksi. Ihan muuttovitutuksen kunniaksi.Muuttolaatikoita (banskuloodia) ei saatukaan, vaikka piti saada. Muuttofirma ei varmistanut tuloaikaa etc. Eli hommat kusee ja huolella!

Optimistisena ostin 6-packin move-siideriä, että nyt vedän "perseet". Just joo. 2 oon juonut ja tuntuu, ettei yhtään lisää kyl tartte! Ostin myös heikkona hetkenäni Dumle levyn, korkkaamatta vielä. Ja saakin pysyä. Karkkiakin tullu naposteltua, ku Jimmy osti prismasta niitä 3,95€/kg nameja. Pakko niiden laatua on vähän tarkkailla...

Ja niin. Käytiin tänään Minnan luona vika kerran ennen muuttoa. Jerkku leikki tosi nätisti Leilan kanssa pari tuntia (2kk vanhempi), ja kun olimme lähdössä, pyysi Minna Jerkkusta tuleen antaa halin. Jerkku meni tosi hienosti suoraan kohti, halasi oikeen leveästi ja rutisti lujaa, ja vielä vilkutti perään. Kyllä siinä tippa tuli linssiin kai sekä äidillä, että Minnalla. Mun iso pieni mies, ja ihan ku oisi tajunnut, että "lähtöhetket" on käsillä, eikä enää nähdä Minnaa  ja Leila- kamua piiiitkään aikaan.

Jep. Josko sitä joisi vettä runsaasti ja ottas varuilta buranan yöpöydälle. Ei nimittäin yllättäisi vaikka kahdesta 0,33 move-siideristä olisikin krapula! Jimmy kuitenkin joutuu huomenna vielä töihin paiskimaan.
Maanantaina sitten pakko käydä vapputorilla ja ostamassa Jerkkuselle ihka eka vappupallo!