Tänään on ollut hirmu kiva päivä.

Juttelin tuossa yhden kaverin kanssa jonka äidin firmassa oon ollut töissä ja rohkaistuin laittamaan kyselyä, että oisko keikkaa tiedossa jatkossakin, kun kerran takas keski-suomeen muutetaan. Sain melkein heti vastauksen, että mielellään ottaisivat mut takas töihin, ja että jotain suunnitelmiakin on jo mun varalle! Tuli uskomattoman hyvä fiilis, että vielä lähes 1½vuoden kotiäiteilyn jälkeen kelpaan työelämään, samaan vanhaan ihanaan paikkaan, eikä tartte kaikkea aloittaa taas ihan alusta. Tiettyhän se pitkän tauon jälkeen on opettelemista aluksi, mutta kuitenkin tuttu työ, tutut hommat ja tuttu työnantaja. Se helpottaa jo kummasti.

Sitten juteltiin Einin kanssa pitkästi messengerissä, ja sekin oli kivaa. Sovittiin, että lähdetään ensi lauantaina baariin kolmistaan. Erika, Eini ja Minä. Vanha kunnon kööri taas kasassa! Vitsi, oon ollu Einin kans baaris yhdessä vissii joskus 2004 tammikuussa, ku juhlittiin Einin synttäreitä. Sen jälkeen Eini tuli raskaaksi, ja heti perään minä, ja mun jälkeen jo Erika, ja sit Eini tulikin jo uudestaan raskaaks. Tätä se on elämä nykyään, ku ollaan muka niin isoja tyttöjä. Maha kasvaa vuoronperään jokaisella ja perhe-elämä "rajoittaa", vaikkei se nyt sillä tavalla haittaakkaan. Mutta sitä faktaa ei voi kieltää, etteikö olisi kiva lähteä pitkästä aikaa tyttöjen kesken baanalle, ihan niinku ennen vanhaan! Melkein voidaan unohtaa, että mitää miehiä ja lapsia onkaan, vaikkei ne kyllä oikeesti varmaan puolta minuuttia kauempaa kenenkään mielestä pois ole. :D

Sitten jaksettiin Jerkkusen kans reippailla rattailla kaupalle ostaa kahvia ja grillattua broileria. Sekin oli kivaa. Jerkku viihtyy tosi hyvin rattaissa, kun käänsin aisan niin, että mennään nokka menosuuntaan. Tullessa Jerkku työnteli itse rattaitaan ja leikki vähän kuraleikkejä. (lue: söi kuraa)Ihana seurata, kun toinen on jo niin iso poika, ja osaa jo vaikka mitä touhuilla.  Ja sekin oli huisin kivaa, että just ku olin lähdössä sinne kaupalle, ni isoveli soitti, että tulisivat huomenissa tänne päin. JEE! Ihmisiä! JEE! Aikuisia ihmisiä! Tarkoituksena on pakata vähä jo tavaroita muuttoa ajatellen, joten pitäisi käydä kaivamassa laatikot tuolta varastosta esiin ja puhdistella ne.

Ainut ei niin kiva juttu oli, ku menin netanttilaan tarkoituksenani tilata pilates for dummies- dvd. Perjantaina sitä siellä kattelin, mutta jostain syystä jäi tilaamatta, ja mitä näinkään nyt. Sitä ei enää ollut!! Tilasin sit fatburning for dummies ja jonkun jumppa-nimisen jumppavideon. Yhteensä maksoi postikuluineen jotain 25€, että ei pitäisi konkurssi iskeä.

Nyt taidan istahtaa kahvikupin ja vauva-lehden kanssa sohvalle. Jumpata tekis mieli, mutta ei viitsi ihan täydellä vatsalla, ku just äsken söin. Pitää koittaa jumpata Jerkun kans sit, ku se on hereillä.

Ja keli on persiistä. Tulis jo kevät! Viime vuonna 13.4. muutettiin tänne, niin autossa oli KESÄRENKAAT! Ei tartte nyt  haaveillakkaan...