Huomenissa suuntaamme nenämme kohti Jyväskylää. Luvassa onkin kiva pääsiäinen, vaikka Erika sairastuikin mahatautiin/kuumeeseen, eikä pääse meidän kanssa baariin, mikä on tosi surku juttu.:(  Mietittiin siinä sitten Einin kanssa vähän käytännönjuttuja, kun ei mun kannata Tiinan ja Pasin luo Uuraisille taksilla ajella, ja satuin huvikseni eksymään Cumuluksen sivuille. Me mennäänkin baarista suoraan hotelliin yöksi ja aamulla valmiiseen pöytään aamiaiselle, ilman lapsen lasta :D Tai ainakaan ilman kaverin/omia  lapsia ;). Joku Superpääsiäistarjous oli Cumuluksessa, 2hlö huoneessa, kokonaishinta 49€! Sama raha menisi taksikyytiin yöllä Uuraisille. Kivatsua!

Tänään ohjelmassa olisi siivousta ja pakkausta. Tarkoitus olisi huomenna viedä Jimmy töihin ja mennä hakemaan siten, että päästäisin mahdollisimman aikaisin lähtemään kohti Jyväskylää. Siksipä siis pitää tänään siivota kunnolla ja pakata romppeet matkaan, ettei tartte huomenissa kaksin Jerkkusen kans rehkiä. Siitä nimittäin harvoin tulee mitään.

Toissapäivänä tein karppiruuaksi täytettyjä paprikoita ja ne oli hyviä. Sisällä oli kasviksia, sipulia, kinkkua, pekonia, ja tuorejuustoa, auraa ja päälle läväytin vähän mozzarellaa ja emmental-raastetta. Jopa nirppanokka isoveli tykkäs.

Just syötiin aurajuusto-kanafileitä tuorejuustoisessa kastikkeessa ja kruununvihanneksia. Namskua oli sekin. Kohta kai pitäisi alkaa siivoushommiin, mutta jos sitä ensin joisi päiväkahvit.

Ja ainiin. Autokuume on vallannut minutkin. Haluan jonkun tälläsen näppärän pikkudiisselin koulu/työmatka-ajooni. Eli esim kuvan VW Polo, vm96. Hintaa autobestillä 4900€, mutta yksityiseltä saa 3000-4000€:lla. Kyllä sillä Jerkku hoitoon menis ja minä ja koululaukku kouluun. Muutahan ei tarttekkaan mukaan mahtua. :)
luo_tn_kuva.asp?x_koko=320&y_koko=240&fi