Tänään oon saanu pakkailtua tosi paljon. Jerkun huoneen lelut sun muut on paketeissaan, kaapit tyhjänä ja jerkun vaatteet pakattu paria vaatekertaa lukuunottamatta. Jimmykin teki osuutensa pakkaamisesta, ja pakkasi omat vaatteensa. Muuta se ei tuskin ehdi enää pakatakkaan. Jerkun päiväunien jälkeen hiissaan Jerkkusen pinniksen meidän makkariin ja alan kasaamaan Jerkun huoneeseen pakattuja laatikoita. Pakko saada ne johonkin pois jaloista, kun tuo yks ipanaattori koko ajan kipuaa ja kaivelee niitä.

Helppo kai ne on sieltä sitten lastata suoraan autoon, ku ovat kaikki samassa paikassa. Ja mun helpompi aloittaa loppusiivousta.

Tohon takapihan syvennykseen oli jäänyt joku edellismuuttoinen kasa kaikkee shittiä, kävin sitä kaivelemaan, niin löysin seinän ja ison TV-laatikon välistä 3-4 lintattua laatikkoa. Vähän ruskeaa rumaa, ja meillä on heti muutama muuttolaatikko lisää. Kyl niihin nyt Jerkun hiekkaleluja ja siivouskomerokamaa pakkailee, vaik ne vähä likaantuneita saattaa ollakin. Parempi kai sekin, kun ei mitään.

Tänään sulatin pakastimen ja pistin uudelleen päälle. Helpompi sulattaa ja pestä sit uudestaan tiistaina, kun on se paksuin jääkerros jo sulatettu. Kuiva-aineita tuolta keittiöstä kai pitäs mennä pakkaileen. Eiköhän tää pari päivää mennä ihan pikaruualla, ja huomennahan Juhani ja Sanna tarjoaa meille vappubrunssin.

Oli muuten kohtuullinen kriisitilanne päällä aamulla. Kahvipurkki oli typötyhjä! Meinasin kuolla, kunnes muistettiin kaapin perällä oleva joulukahvi. Siitä sitten aamukahveet :D Oli se kyl ihan hyvää. Näin vappuaattona juoda joulukahvia. :D

Mut jospa kävis syömässä vähän grillattua broiskua, keittäs Presidentti-kahvit ja jatkais hommia.

KOHTA MUUTETAAN!!!