Eipä tässä sen ihmeellisempiä asioita, kunhan ajattelin päivitellä "kuulumiset" ihan ku meille jotain tapahtuisikin...

Flunssa jatkuu edelleen ja tänään oli jo vähän kuumetakin. Ei onneksi ollut kuin reilu 37,3, mut mulle se on paljon jo se, ku normaalilämpö on 36 tai alle. Yleensä voinkin huonoiten, just tollasessa 37 ja vähä päälle kuumeessa. 38 tai yli on jo semmosta pöhnää, että ei tunnu missään.

Tänään oli näyttö ja oli kyllä tuskaa siivota kuumeessa. Onneksi Jimmy teki suurimman osan. Mä siivosin vaan keittiön pöytätasot ja pesasin ikkunoista tahmatassun jäljet ja pölymoppasin ja pesasin lattiat. Katsojat oli kyllä ollut ihan "kiinnostuneita" jälleen. Olivat viihtyneet täällä koko 30min paikkoja ihmetellen. Ainoa mutta vaan, että onko tämä heille liian pieni, kyseessä oli kuitenkin 4-henkinen perhe.

Karppipitsaa tuli tänään syötyä ja huomenna menussa on täytettyjä kesäkurpitsoja, paprika-jauheliha-sipuli-koskenlaskija täytteellä. Ohje on taas suoraan omasta päästä, joten saa nähdä mitä niistä seuraa. Aamupaino oli hämmästyttävät 63kg, vaikka tuntui tuossa flunssan aikana nousseen, ilmeisesti jotain nestetasapainohäiriöö tai jotain. Mulla tuntuu nimittäin nestettä kertyvän, jos sitä ei juo tarpeeksi. Eikä todellakaan riitä, että juo päivän aikana monta mukia kahvia tms, pitää juoda vettä ja mieluiten useampi litra.

Huomenna onkin sitten paluu arkeen, Jimmy lähtee töihin ja on pakko jaksaa Jerkun kanssa, oli olo mikä hyvänsä. Toivotaan, että koen ihmeparantumisen yön aikana. Ehkä se ihmeparantuminen helpottuisi, jos menis nukkumaan...

Ja KÄÄK!! Muistin juuri, että huomenna on Erika-murun synttärit ja mä pöljä unohdin lähettää kortin, vaikka tänään postissa kävin. Noh, parempi kai myöhään, kuin ei milloinkaan.