Juu, eiköhän me siihen sosiaalitilaan nyt päädytä. Rahanmenoa tulee muutossa kuitenkin ihan sikana...

Nyt on muuten "salaisuuden verho" raottunut Jimmyn työntekijöillekin täällä Joensuussa. Juhani ja Sanna tarjosi, että töitä löytyy heidän leivissä keski-suomesta, jos kiinnostaa, ja ilmeisesti joitakin jopa kiinnostaa.
Myös uusi omistaja eli päämasku 99% varmuudella ottaa pojat töihin vanhoina työntekijöinä tai jotain, jos pojat haluaa. Aika "shokkiuutinen" se kai kuitenkin oli. Mielenkiinnolla jään odottamaan mihin ratkaisuun he päätyvät.

Jimmy sai "keittiötarvikkeista" hinnastoa työnsä kautta. Aika edulliseksi tulee mm. yhden korkean kaapin laatikostot, noin 400€ edullisemmaksi tuota kautta. Lisäksi isot vetimet maksoi keittiöliikkeessä 15€/kpl, tuolta paikasta n. 5€/kpl. Patakaappi ja piilokulmamekanismi saadaan myös tuolta halvemmalla, sekä allas, halogeenit yms. Periaattessa rungot, ovet, saranat ja laatikot otetaan keittiöliikkeestä.Tuossa naapurissa olevasta keittiöliikkestä ei olla vielä(kään) tarjousta saatu, koska Jimmy ei ole saanut muokattua ja lähetettyä niitä keittiö ja wc-suunnitelmia.

Ihanaa, tänä viikonloppuna ei ole näyttöä. Kyllä on mukava välillä vain olla möllöttää kotona, ilman järkyttävää asunnon "tuunaussessiota". Nyt on 3 viikonloppuna peräkkäin pesty peiliovet, ikkunat, uunit + tietty muu perusteellinen siivous, henkilökohtaisten tavaroiden piilottelu ja "somistaminen" ja kyllä viime kerralla jo tympäs. Mutta jotain hyvääkin tästä. Pakko meidänkin ryhdistäytyä ja imuroida joka päivä karvapallerot lattialta, JOS vaikka joku olisi tulossa katsomaan. Ihan harvinaista, että _meillä_ on näin "siistiä", jos nyt koiraperheessä voi koskaan siistiä ollakkaan.

Ja perse. Plussakelit. Katolta tippuu lunta, ja arvaatkaa onko sitä Jimmyn korkuista lumivallia kolattu tuosta ikkunan edestä mihinkään?? Saapa nähdä onko kohta lumet sisällä...