Jimmy tuossa hetki sitten soitti, että Sanna oli puhunut, että Äänekosken liiketilan suhteen oli tehty suullinen sopimus, ja liiketilan yläkerrassa on ruhtinaaliset "sosiaalitilat", joita voisi väliaikaisesti käyttää asuintiloina. Sanna oli ihan itse ehdottanut, että jos me muutettaisiin sinne. Tilat olisivat kaiketi ilmaiset. Ainoastaan sähköstä ja vedestä pitäisi maksaa. Ei kuullostaisi lainkaan hullummalta. Ei nimittäin kuulosta sekään kivalta, että pitäisi maksaa Kontiolahdelta lainanlyhennystä 400€, vastiketta vesimaksuineen 280€ ja sähköä 40-50€/kk sekä lisäksi Jeremiaksentien asunnosta vuokraa lähes 500€ + käyttösähköä arviolta sama 40-50€/kk. Ratkeaa nimittäin perse Jimmyn superpalkalla ja mun kotihoidontuella, kuntalisällä ja lapsilisällä, kun käteen jäävät kk-tulot on yhteensä kai jotain alle 2000€. Autoakin lyhennetään reilu 200€/kk + muut menot päälle.

Hirmu kiva olisi kyllä muuttaa edes hetkellisesti lähelle kavereita Palokkaan, mutta olenko sittenkään valmis maksamaan siitä 500€/kk, jos ilmainenkin vaihtoehto on tarjolla? Ja näillä näkymin Jimmy aloittaa kuitenkin työt toukokuussa Kirrin sijaan Äänekoskella...

Pitänee käydä katsomassa sitä "sosiaalitilaa" kun seuraavan kerran tullaan Jyväskylään... Vaan koskahan se mahtaa olla? Tarkoitus oli tulla seuraavan kerran muuttolastin kanssa? Tarttee ehkä ottaa käyttöön suunnitelma b.