Eka päivä takana karppisapuskalla ja täytyy vain ihmetellä. Söin aamulla (8-9välillä) kevyt viilin, ilman mitään höysteitä sekä pari ämpärillistä mustaa kahvia. Seuraavan kerran oli nälkä vasta joskus 12-13 välillä, ja sillon söin tuota kukkakaalimössöä. Seuraavan kerran laitoin suuhuni (muuta kuin mustaa kahvia) joskus klo 20.30, eikä edes ollu vielä nälkä, mut oli parasta syödä, ettei mee ihan kauheen myöhäiseksi. Iltapalaksi tein rahkaa ja kaverina oli mustikoita. Söin sitä ehkä 1½dl ja tuli ähky.

Iltapainoksi vaaka kertoi 65.5kg, mikä on näin menkkojen aikaan iltapainoksi TOSI vähän, koska yleensä aamu-ja iltapainon välillä voi olla heittoa +2kg.

Vaakailusta innostuneena punnitsin koiratkin. Retse painaa tasan 11kg ja Läski-Piitti painaa...? Arvatkaas paljon? Ette uskoisi kyllä koskaan, mutta Piitti on täyttä tiukkaa lihaa ja painaa VAIN 11.2kg!!! Enpä olis uskonut, että koissujen välinen ero on noooooin vähän.

Jerkku-Perkku heräteltiin päiväunilta joskus klo 19, ja ihmettelin ku poika tärisee sylissä ja on niin kuuma. Kuumettahan sillä oli. Eka mittauksella reilu 37 ja seuraavan kerran n. tunnin päästä 38,4. Paska! Hampaatko ne nyt kuumetta nostaa? Mitään flunssaoireita ei nimittäin ole. Ei edes pientä kuivunutta räkäpalleroa nenässä. Kuolaa kyl riittää, ja mua on purtu koko hela päivä, et jospa sieltä niitä poskihampaita pukkaa. 4.hammas on alariviin tulossa (yhteensä siis 8.), mutta en usko, että se noin voimakkaasti oireilisi, kun ei ne 7 aikasempaakaan nostanut kuumetta, vaikka tuli kaikki melkein yhtä aikaa.

Reippailtukin on tänään (justjust, ehkä 500m/suunta :)). Käytiin tuossa Kajaanintien toisella puolella keittiöliikkeessä ihmettelemässä ja taisipa mennä vessan värimaailma uusiksi. Siellä oli nimittäin valko-tummanharmaa malliryhmä, ja se oli tosi hyvän näköinen. Siihen vielä se meidän suosikki boordilaatta, niin avot. Tuo siis tulisi pystyboordiksi.
Eli siis tämä:
129128183.jpg

Noh, johan siinä olikin päivän kuulumisia. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin palataan taas!