Ihanaa. Aurinko paistaa ulkona, kevät tekee tuloaan, muutto lähemmäs tärkeitä ihmisiä lähenee päivä päivältä.

Jerkulle on tapahtunut jotain ihmeitä. Aamulla herättiin vasta yhdeksän jälkeen, ja yölläkin itkettiin vain puoli seitsemän, jolloin kävin antamassa tissejä. Syö hyvin, osaa jopa juoda itse nokkamukista välillä, on paremmalla tuulella, nukkuu hyvin sisällä päiväunet (ekat päikkärit tänään 2,5h!!!) ja nukahtaa hyvin itsekseen sänkyyn, kuten juuri äsken. Päivät tuntuu menevän hirmuista kyytiä iltaa kohti, ja melkein harmittaa jo, että kohta se isi taas tulee töistä sotkemaan meidän symbioosin. Kotitöitäkin olen saanut tehdä "rauhassa", mitä nyt pyykkejä ripustaessa meinasi livahtaa sammakko ja se varapuhelinkin vessanpönttöön, mutta kuitenkin sillai kivasti, että Jerkkulainen touhuili omia juttujaan, eikä roiku joka hetki jaloissa/pyykkitelineessä/pyykeissä.

Sain jopa syödä rauhassa keittiössä niin, että Jerkku luki eteisessä portin takana omaa kirjaansa. Käänteli sivuja ja jutteli kirjalle. Välillä näytti äidille, mitä luukun alta paljastui ja jatkoi seuraavalle sivulle. Luksusta! Tälläisinä päivinä tulee mieleen, että ehkä näitä menisi kaksikin, mutta onneksi järki voittaa, eikä kakkonen ole seuraavassa 5-vuotissuunnitelmassa mukana.

Kestovaipat ovat taas vieneet mennessään. Muutamana päivänä ollut nyt niin, että vain yöllä on ollut kertis. Tänään testasimme upouutta Cuddlebunsia ja päätinkin, että niitä on saatava lisää.Loppuviikosta laitetaan kimppatilaus irkkitutun kanssa. Istui kuin valettu ja vaikka oli pesty vasta yhden kerran, niin reilu 3h jälkeen ei ollut vielä edes läpi asti märkä. Fuzzeja pitää myös saada lisää ja testiin yritän saada swaddlebeesin, mikäli pikku-eerolta niitä saa vielä. (Oli hyvä tarjous...*seliseli*)

Potattaminen, joopa joo. Sen yhden ainoan kerran, kun en vielä heti heräämisen jälkeen pöntölle vaan annan ottaa ilmakylpyä, niin tulee iiiiso iiiiso pissa olohuoneen matolle/parketille. Juuri näin! Sitä saa mitä tilaa, miksen vienyt. *ruosk ruosk*

Laihduttaminen on nyt vähä huonolla mallilla. Menkat tuli ja toi turvotuksen, joten enpä ole edes viitsinyt puntariin päin vilkasta ja suuhunkin on mennyt pussi karkkia ja pari mignonia. Ilmeisesti jotain on kuitenkin tapahtunut, koska yhdet housut ei enää kiristä, eikä neppari napsahda itsekseen istuessa auki. Nyt olenkin lukenut tilaamaani kirjaa, ja aion kokeilla Alakarppia/Hyväkarppia, eli hiilihydraattitietosta ruokavaliota. En ala millekään Atkinssin dietille, mutta koitan rajata kokonaan pois sokerin,valkoiset viljat, riisin, perunan yms turhat hiilihydraatit, korvata ne kasviksilla ja täysjyvävalmisteilla. Harjoitellut olen jo kovasti ja juon juuri kahvia mustana. Siis jopa ilman makeutusainetta. :) Tästä se lähtee, vai lähteekö?