Päivän ruokailut taas ylös kiinnostuneille. (kiviäkin kiinnostaa...)
Aamupalaksi bulgarianjugurttia mustikoiden kera, kahvin kanssa juustoleipää, lounaaksi viimeinen karppirieska (Jimmy jo kyseli, koska teen niitä lisää, kun oli niin hyviä ja täyttäviä.)iltapäiväkahvin kanssa lisää leipäjuustoa. Tuossa joku aika sitten herkuteltiin gevapiceillä, feta-paprika-tomaatti-kurkku-jäävuorisalaatti salaatilla. Kaveriksi lautaselle kasasin vielä raejuustoo ja hitusen auraa gevapicien päälle. Salaatinkastikkeena oli maustamatonta jugurttia ja sinne murskasin pari valkosipulin kynttä. Jumpe että oli sekä hyvää, että ilo silmälle. Ihanan värikäs annos. Puolet salaatia, muutama gevapic ja loppu raejuustoa. Slurps. :P Ja jumaliste, KUKA on nähnyt mut joskus syömässä puolta lautasellista salaattia, käsi ylös!?! Nytpä oisitte nähnyt. Ja mikä hassuinta, vieläpä nautin siitä. ;)

Huomenna varmaan syödään vielä samaa ruokaa, mut sunnuntaina ois tarkoitus tehdä karppia pitsaa. Ajatuskin jo nostaa veden kielelle! Pohjaksi kesäkurpitsaviipaleita, päälle maustettua tomaattipyrettä, jauhelihaa, herkkusieniä, tomaattia, sipulia, auraa, juustoa,kinkkua, salamia ehkä johonkin kulmaan vähän mozzarellaakin.

Ja paino senkun laskee, housut löystyy ja vyötäröltä on kadonnut taas 1,5cm ja lantiolta 1cm. Tietty voi olla mittavirhettäkin, mutta hyvä kuvitella ainakin. Ja laitoin mä tänään taas senttejä jerkun pankkiinkin, että onhan ne sinnekin voinut mennä.