Aamulla sain nukkua lähes klo 11 saakka. Päivä alkoi siis jo loistavasti.

Aloittelin reippaasti parin aamukahvin jälkeen. Raivasin keittiötä, tyhjäsin astiksen ja pyyhin tasot ja kaapinovet. Siirryin vessaan, raivasin ja pyyhin tasot ja pesin altaan ja peilin. Järjestelin myös kaapeista purkkeja ja purnukoita ja heitin vanhimpia roskiin. Jimmy ja Jeremias pyyhki pölyjä muualta kämpästä.

Siirryin varaston kimppuun, ja järjestelin sinne tilaa remppatavaroille, mitkä oli lojuneet jo YLI PUOLI VUOTTA eteisen nurkassa.Keräsin turhaa romua taas kaatiskasaan. Sain siivottua eteisen ja laitettua jopa sen n. 140cm pitkän puuttuvan suikaleen lasikuitutapettia. Hyvä minä. Huomenna jos vielä jaksaisi alkaa heilumaan maalisudin kanssa, niin saataisiin sekin projekti etenemään

Siivosin, lajittelin ja järjestelin baaritiskin ja keittiö pöydät ja pyyhin luonnollisesti nekin. Hinkkasin jälleen kerran jopa Jeremiaksen Tripp Trapin, miten hitossa se saakin sen aina niin kamalaan kuntoon! Eteisen naulakoista raivasin tarpeettomia takkeja muualle säilytykseen. Eteisestä keräsin laatikollisen Jeremiaksen pieniä kenkiä lahjoitettavaksi päiväkotiin varakengiksi tai muuten kierrätykseen ja omia ronttosia lähti laatikollinen kaatopaikkakuormaan.

Jeremiaksen päiväunien jälkeen siirrettiin Jeremiaksen kanssa sohva ja imuroitiin ja puunattiin sohvan takaa, sillä välin, kun Jimmy kävi kaupassa. Sitten imuroin koko muun kämpän ja pesin lattiat.

Jimmy vielä skarppasi ja imuroi sohvan päälliset koirankarvoista, ja lajitteli lehtikorista keräyspaperiin meneviä pois.

Vielä puhtaat lakanat sänkyyn ja saunomaan koko perheen kesken, niin johan kelpaa.

Maiju vielä houkutteli, josko lähtisin "parille", kun aikoo kuitenkin lähteä Jyväskylään ajelemaan. Anun piti tulla Juhan kanssa saunomaan, mutta eivät päässeetkään, joten mikäpä ettei. Eiköhän tällä tämän päivän huhkimisella ole muutama "suuntaa antava" ansaittu. :D

Huomenna sitten Jeremiaksen kanssa tekemään katumusharjoituksia "juopottelusta" uimahalliin ja testaamaan uutta swincoachia. Ja josko sais vielä tosiaan vähän maalaushommia tehtyä. Kaapeissakin olis siivoamista, ja jotain kirppispöytää pitäis kai kanssa varata. "Joku" on shopannut sen verran uusia vaatteita, että kaapit tursuaa.

Ja hei. Ketä kiinnostaa, mitä mä teen vapaapäivinäni, varsinkin jos siivoan aamusta iltaan? ;) - No, tulipahan ainakin leuhkittua, että meilläkin edes joskus    siivotaan.