Selvähän se oli, että ei siitä paiseella taaskaan antibiootilla päässyt. Halkaistiin taas. Mätää tuli kuulema usean ruokalusikallisen verran, ja lääkäri kauhisteli, että todella paljon. "on varmaan ollut kipeä" -No aijaa!!! Sen verran lääkäri asialle teki enemmän, kuin kuusi muuta tähän mennessä, että laittoi lähetteen kirurgin konsultaatioon. Eli edessä leikkaus, jossa avataan molemmat nivuset ja poistetaan paiseiden jättämät onkalot/rihmastot/mitäsiellänythelvettiikinäkasvaakaan. Voi olla sitten perse vähän hellänä!

Meidän piti lähteä viikonloppuna käymään helsingissä Joken ja Sirun luona ja ikealla, mutta eipä nyt sitten lähdetty. Ei tuo perse kestä istumista, ja muutenkin poden huonoa omaatuntoa koko viikon sairaslomasta, niin en kehtaa reissuunkaan lähteä, vaikka viikonloppu olisi ollut vapaa muutenkin. Ehtii tuonne sitten terveenpänäkin. Jeremiaskin on taas ollut pois päiväkodista kuumeen takia. Toinen kerta parin viikon sisään. Kivoja nuo päiväkodit.

Remontti on edennyt sen verran, että baaritiskin Jimmy tuossa rakenteli mun neuvoessa paiseineni sohvan reunalta. Aika hieno tuli, vaikka itte sanonkin. Ensi viikolla saadaan hana-asiat toimimaan keittiössäkin, ja viikonloppuna paiseen sallimissa rajoissa tehdään vähän pihanraivaustöitä. Tuolla tontin takalaidassa on semmonen puolen kerrostalon korkuinen orapihlaja-aita, jota ei edellinen omistaja ole oikeen viitsinyt leikata. Kasvihuone ihan siellä puskan sisässä mm. Pistetään kertalaakista sileäksi. Kasvaa keväällä uudestaan, jos kasvaa. Jos ei kasva, niin kaivetaan pois, ja  jotain muuta tilalle. Voisin kattoa josko löytäisin jotain kuvia tästä talosta näytille... Ennen remonttia otettuja ainakin pitäisi olla.

Tässäpä tämä pieni mökki nyt terassin puolelta. Sisäänkäynti on talon päädyssä, oikealla puolella tästä suunnasta katsottuna.
171994.jpg

Tässä näkyy tuo tontin takapuolen (;)) aita. Vähän ylikasvanut orapihlaja. ;)
171996.jpg

Fröbelitkin sen tietää: "Majassa pitää olla katto, joka kestää sadetta ja monta pientä ikkunaa, joista voi kurkkia ja ovi jota avata ja sulkea, ja LATTIA JONKA PÄÄLLÄ VOI KULKEA! " - Jostain syystä, ko biisistä tuli meidän "hieman" paisuneen lattiaremontin teemalaulu. Oheisessa kuvassa näkyy hieman olohuoneen uutta tapettiakin.
171997.jpg

Ja tässä ihanat värit, mitä löytyi tapettikerroksen alta! Ah, niin ihanaa 60-lukuista tyyliä! Ja kuvan laidassa  talon sydän. Ihana Nunna-uunin vuolukivitakka. (asennettu vm97, että ei ihan alkuperäistä kamaa...) Takan vasemmalta puolelta käynti meidän makuuhuoneeseen. Oviaukkoon tulee tässä joskus liukuovet, kunhan saadaan rahaa tarpeeksi kasaan, kun edellämainittu lattiahomma vähän paisui...
171998.jpg

Remontoidusta kodista saatte kuvia sitten, kun remontoitu on. :) Eli ehkä joskus ensi keväänä...